18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
superaśne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne torby!!!Tkaniny piękne!!!Bardzo podoba mi się to co robisz!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne, na bieżąco śledzę na FB ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki raz jeszcze. Dziś wczoraj odszyłam nowy model, może nie taki elegancki, ale wydaje mi się ekstra wygodny. jak obfotografuje, wrzuce foto ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziś wszystko jest dla mnie piękne i urodzinowe, toteż postanowiłam podzielić się moimi w bólach urodzonymi (żart) nowymi torbami.
Powstały worki, kopertówki i zużyłam resztki filcu na etui. Wszystkiego tu nie zmieszczę, ale na blogu będzie reszta. Wszystkim życzę cudnego dnia!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piekne, profesjonalnie uszyte rzeczy, do tego w slicznych kolorach! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochana niech zawsze wszystko będzie tak piękne,urodzinowe,kolorowe,szczęśliwe i usmiechnięte jak dzisiejsze urodzinowe!!!!Wszystkiego najlepszego sto buziaków!
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
mms szyje dla Sus torbę i Sus już nie może się doczekać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oby tylko spełniła oczekiwania ... stresssss... ________________________________________________________
|
18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.