18 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoje torby robią wrażenie, są piękne i dokładnie wykonane. Blog też całkiem atrakcyjny. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Za wszystkie miłe komentarze serdecznie dziękuję ![]() Dzisiaj chciałam 1. coś pokazać, że szyję i żyję 2. udostępnić recenzję maszyny przemysłowej, która pojawiła się po kilku prośbach - czyli jak laik i samouk daje sobie radę i jaka ta maszyna w ogóle jest. Takie uzupełnienie do singera 4411. Pozdrawiam ciepło ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przeglądam te Twoje wszystkie prace i podziwiam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj ![]() Jak chodzi o filc, nie mam wielkiego doświadczenia, bo uszyłam raptem kilka modeli i bez jakiś bajeranckich dodatków, ale jak będę umiała, pomogę ![]() Tylko nie umiem znaleźć tej fotki. To znaczy gubię się. Jak znaleźć czyjś wątek? pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie mogłam dodać zdjęć bo były za duże, już jest mój watek z dodanymi fotkami. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta "turkusowa" torba prześliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zółta to mój typ. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dla mnie też turkus chociaż mówisz,że to nie turkus...śliczna jest!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładne torby, niby proste, ale efektowne.
Też musze się wziąć za szycie toreb. Jedną już wczoraj skroiłam,. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne torby!!! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
18 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.