18 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Ooo!
A teraz gdzie mieszkasz? Dla mnie to nowe strony, ale bardzo mi się wciąż podoba, choć nie powiem, tęsknie za Górnym Śląskiem czasem... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ohoho ![]() Zobaczymy :> Póki co nieskromnie powiem, że zeszły mi, ale z przyjemnością doszyję. Sama zachachmęciłam dla siebie jedną filcówkę i super się nosi (to nie "chłyt" martekingowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja tak średnio za niebieskim przepadam. Zależy jaki odcień i w ogóle.... Zastanawiam się jaka sobie u Ciebie torbę zamówić - znaczy w jakim kolorze/kolorach.
Fajnie ze Ci torby schodzą, w sumie to się nie dziwię, wykrakałyśmy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dlatego też myslalam robić listwe filcową u gory, by nie bylo podszewki widac, choć jedna została kupiona właśnie przez te podszewkę ![]() Na razie szukam miejsc, by kupic kolorowe filce za rozsadne ceny. Mam nadzieje, że nie przestaną schodzić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Długo mnie nie było, bo Święta, bo wolne, bo praca i posucha i praca i tak w koło. Powstało troszkę nowych rzeczy.
http://manufaktura-mms.blogspot.com/ tam więcej zdjęć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te torby WSZYSTKIE -nie wiedziałabym którą wybrać
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
mi również wszystkie się podobają !! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja zdecydowanie wybrałaby pierwszą, materiał jest extra. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cieszę się mocno ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na mnie też ten materiał zrobił wrażenie ![]() ________________________________________________________
|
18 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.