Stara Gwardia
![]() |
|
Komin z kwiatkow bardzo ciekawy. Ze tez Ci sie chcialo, niby robienie kwiatkow to chwila moment, ale pozniej to pozszywac razem ... ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
|
|
O tak, kwiatki to chwila monent i są, ale zszywanie zajęło mi więcej czasu niż dzierganie. Radość osoby obdarowanej - bezcenna.
Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ostatnio spodobały mi się te szydełkowe kwiatuszki, bardzo fajnie wyglądają połączone w kominek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wcale się nie nudzę , a przynajmniej raz w miesiącu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
W temacie broszek: ciąg dalszy wykorzystywania resztek ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
zawsze mogą sie przydać, jako mniejsze kawałki do różnego rodzaju ozdób
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zawsze podobały mi się tego rodzaju ozdóbki, tym bardziej, że teraz każdy stawia na oryginalność w stroju
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Broszki w postaci kwiatów są teraz jak najbardziej na topie, nawet na głowę się je przyczepia.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajnie pracować w księgarni! Nie tylko z powodu czasu na robótki...
W pracy nawet o tym nie myślę! Gdy szef mnie czasem pyta, czy się nie nudzę, wiecie co mu odpowiadam? "Nie, nie nudzę się. Inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi." ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Kiedyś miałem taki zwyczaj, czy raczej odruch, że rozważałem sobie różne rozwiązania mrucząc do siebie pod nosem. I kiedyś jeden z szyszkowników zapytał mnie, czy się tak nudzę, że aż gadam do siebie?
Na co ja mu odparłem, że po prostu lubię czasem pogadać z kimś miłym i inteligentnym... ![]() Obraził się na mnie śmiertelnie i już nigdy później nie usłyszałem od niego dobrego słowa. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.