Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam moje Drogie!
Ostatnim czasem naszło mnie na składanie i klejenie takich kul. Chciałam efektami mojej pracy, podzielić się z Wami. Tak sobie pomyślałam, że jeśli którejś z Was , spodobałaby się któraś z nich to mogę Wam odsprzedać ją (przy okazji zarobię pieniążki na kolejne arkusze, koraliki i kleje, by móc dalej realizować swoje hobby - a może ktoraś z Was chciałabym na zamówienie specjalnie wybrane przez siebie kolory? - proszę o wiadomość). 16zł/sztuka. Co o nich sądzicie ? Poniżej prezentuję moje dzieła: --- Ostatnio edytowane 2012-11-05 16:02:10 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-11-05 22:22:28 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-11-08 06:35:16 przez Angel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne!!! Bardzo ładne!!! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję i czekam na dalsze komentarze
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-05 16:13:43 przez Angel --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka jest średnica tych cacek> ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jest to między 13-14cm
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczne są ! Bardzo mi się podobają ![]() mojej siostry koleżanka robi cuda z bibuły, w okresie przedświątecznym ma mase zamówień i pełne ręce roboty. mam nadzieję że i Tobie uda się znaleźć odbiorców ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj to wspaniale słyszeć! Tak, też mam taką nadzieję, ponieważ naprawdę sprawia mi przyjemność wykonywanie tych moich małych dzieł, tym bardziej, że efekt jest wart pracy!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo oryginalne, bardzo piękne!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Piękne!! Naprawdę bardzo oryginalne ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow na prawdę piękne. Co za pomysłowość i cierpliwość ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.