| Stara Gwardia
  |  | 
| Prześliczne żakiety. masz ręke do tego   ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Prześliczne żakiety. masz ręke do tego   ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Świetne, ja też tak chceeee   | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Świetne, ja też tak chceeee   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jestem pełna podziwu. Przepiękne są te żakiety, pełna profeska  . Mam nadzieję, że w przyszłości będę potrafiła uszyć coś tak pięknego...  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo dziękuję , jak chcecie to mogę pokazać coś co ostatnio uszyłam. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| No pewnie, że chcemy! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No pokazuj i to jak najwięcej takie tematy są ajciekawsze jak ktoś sie chwali swoimi dziełami.
 ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  --- Ostatnio edytowane 2010-01-19 13:15:58 przez reggi --- ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jakoś ostatnio mniej robię zdjęć niż kiedyś ,więc wrzucam trochę starsze zdjęcia. Teraz szyję suknię ślubną , jak skończę napewno się pochwalę  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook