| Stara Gwardia
  |  | 
| Bluzeczka dla córci  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sprytna   ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Administrator
  |  | 
| Jej jaki śliczny płaszcz!! Pięknie odszyty, śliczny kolor - sam urok   I bluzeczka też ładniutka  Biała bluzka w szafie każdej kobiety :] ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie też płaszcz przypadł bardzo do gustu.   I podoba mi się ten haft. Masz maszynę, która haftuje? ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Tak , mam taką maszynę ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładne rzeczy, starannie odszyte.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładna bluzka,starannie uszyta i ten fason na każdą okazję odpowiedni.Każda kobieta powinna miec taką bluzkę w swojej szafie.Co do płaszcza to po prostu klasa światowa pod każdym względem.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ten żakiet już wam pokazywałam, ale teraz pozbyłam się tła i wygląda zupełnie inaczej , myślę że lepiej ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Łomatko, to ten mój faworyt!   Bez tła - rewelacyjnie!! Tylko bez tej wzorzystej zasłony teraz jest trochę pochylony, więc następnym razem trzeba się trzymać pionu.   Mówię z serca, sama mam kłopoty z tymi zdjęciami,jak wiesz. ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  Pochylony...  oczywiście że tak myślałam że aż tak tego nie widać, ale jeden z moich manekinów jest trochę kulawy    i to wszystko przez niego  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook