27 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękny .Ślicznie i tak dokładnie szyjesz   ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ostatnio uszyłam kamizelkę ( na zdjęciu jeszcze bez guzików) z granatowej satynobawełny . Przyznam że materiał prezentuje się doskonale, ma lekki połysk ale nie taki jak sama satyna , nie zaciaga się też wcale i jest bardzo miły w dotyku , kupiłam go w kilku kolorach bo nie jest  drogi . Uszyłam już z niego 2 spódniczki dla córki i dobrze się noszą , z tej samej tkaniny jest też ten wiosenny żakiecik , może być wykorzystany jako kurteczka na ciepłe dni .  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wszystko jest bardzo ładne   ale niestety granatowa kamizelka na czarnym manekinie jest ledwo widoczna... | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Pięknie uszyte , kamizelka wpadła mi w oko ojjj   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Krój tej kamizelki jest przepiękny. Ta moja kamizelka przy tej to ho ho tragedia   . Materiał jest super, bardzo ładnie wygląda | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  kamizelka --- Ostatnio edytowane 2010-03-15 21:01:51 przez migotka --- ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Podoba mi się, szczególnie żakiet.   ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pięknie uszyte rzeczy.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  obie rzeczy | |
| Administrator
  |  | 
| 
 O Boże! Fanem kamizelek nie jestem (choć mam 2 i czasem nosze) to ta Twoja jest genialna! Piękny krój. A żakiecik! Taki a'la chanel, widzę go z toczkiem na głowie i dużymi koralami blisko szyi. Coś wspaniałego!  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
27 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook