27 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne prace. Masz talent.
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Klasyka-cudnie
Nie będę chwalić,bo to Wszyscy widzą i wiedzą, że masz profesjonalne podejście do szycia Gratuluje PIĘKNEJ córci POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
ITA cudne są te twoje żakiety rękawy masz ładnie wszyte (ja mam z nimi kłopot dopiero chcę się nauczyć je wszywać a jak ty fastrygujesz drobno głoówkę rekawa?)może to dobra metoda.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wcale nie fastryguje , po prostu wszywam rekaw i patrze czy dobrze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Model autorski z burdy , kto pamięta ? Rewelacyjnie się szyło i wygodnie się nosi. Z tyłu doszyłam dodatkowo pasek do ozdoby i podkreslenia tali. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiem który to model w burdzie ten płaszczyk był w chabrowym kolorze płaszczyk Muszkieterki!!!!Fajny i inny niż wszystkie!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękny fason i kolor!! Też go kojarzę ale nie umiem go umiejscowić w czasie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny kolor,fason też fajny.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podoba mi się bardzo . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |