27 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję bardzo  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Płaszczyk przepiękny, choć nie mój kolor wielkie      ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Ita SWIETNY to mało powiedziane!Kolor,fason  a jeszcze jak córa w nim wygląda.....  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Nareszcie skończone, stroje dla chóru. Były też fioletowe spódnice ale zabrane trochę wcześniej więc nie zrobiłam zdjęcia kompletu. Kwiatki broszki robione przez moją córkę. Męskie kamizelki mają do kompletu muszki. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ależ superanckie!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Brawo, ależ im się będzie śpiewało w takich pięknych strojach....super  a tak nawiasem mówiąc a właściwie pisząc: ileż nici!!! wow ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 To tylko połowa półki  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Faktycznie  piękne i  zdolną   masz  córkę ,śliczne  te kwiatki   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| alez sie napracowalas! a broszka sliczna   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Ita piękny żakiecik i piękne brochy! Jak zawsze idealnie odszyte, estetyka aż bije po oczach   I strasznie mi się podoba porządek na półkach, poukładane nici... rety u mnie okropny bałagan :/ ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
27 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook