27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A oto obiecany płaszczyk dla mojej córki. Podpatrzony w jednym z ostatnich numerów avanti ale trochę przerobiony. Załączam zdjęcia. Zmieniłam rękawy pod patkami w cięciach zrobiłam kieszenie żeby było wygodniej .Córka jest wysoka więc na 8 guzików lepiej mi to wyglądało. A jeżeli chodzi o koszt to w avanti cena 599 a u mnie Flausz 50 + 15 przesyłka do tego podszewka 15zł i guziki 12 zł razem tylko 92zł ![]() Zdjęcia nie zawsze wychodzą tak jak na żywo ale ten płaszczyk naprawdę wygląda dużo lepiej ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-29 16:26:19 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
rewelacyjny ![]() a cora rzeczwiscie wysoka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny Ito, ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ty tak wzór płaszcza wykroiłaś patrząc na zdjęcie? Łał! A płasz elegancki i te guziki ładnie zdobią. ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie, Ty tak patrząc na płaszcz sama? ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe , to niezupełnie tak jak myślisz. Po prostu z gotowych wykrojów burdy modyfikuję wykrój żeby wyszedł podobnie do takiego który mi się podoba . Po kilku latach kupowania burdy mam ich tyle że zawsze coś znajdę , trochę przerobię i gotowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O "niebieski płaszczyk" śliczny jest. "Niebieskim płaszczykiem" nazywamy pewną licealistkę, którą mijamy w drodze do pracy. Bardzo kreatywna dziewczyna, ma swój styl. --- Ostatnio edytowane 2011-11-29 18:12:14 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Śliczny! ITA i dla mnie mogłabyś uszyć taki płaszczyk. Kolor jest prześliczny i taki zupełnie inny niż te oglądane w sklepach ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczny płaszczyk kolorek niebiański
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA przejrzałam wszystko, pięknie szyjesz, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.