27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| A oto obiecany płaszczyk dla mojej córki. Podpatrzony w jednym z ostatnich numerów avanti ale trochę przerobiony. Załączam zdjęcia. Zmieniłam rękawy pod patkami w cięciach zrobiłam kieszenie żeby było wygodniej .Córka jest wysoka więc na 8 guzików lepiej mi to wyglądało. A jeżeli chodzi o koszt to w avanti cena 599 a u mnie Flausz 50 + 15 przesyłka do tego podszewka 15zł i guziki 12 zł razem tylko 92zł   Dodam jeszcze link do aukcji z flauszem . Jest naprawdę doskonałej jakości , ciepły i milutki paczka przyszła błyskawicznie więc polecam tego sprzedawcę http://allegro.pl/flausz-gruby-tkanina-na-plaszcz-nowa-aukcja-i1912398334.html Zdjęcia nie zawsze wychodzą tak jak na żywo ale ten płaszczyk naprawdę wygląda dużo lepiej  --- Ostatnio edytowane 2011-11-29 16:26:19 przez ITA --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| rewelacyjny      a cora rzeczwiscie wysoka ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Śliczny Ito,   wpuszczane  kieszenie  też  są  w  moim typie.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| I ty tak wzór płaszcza wykroiłaś patrząc na zdjęcie? Łał! A płasz elegancki i te guziki ładnie zdobią. ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No właśnie, Ty tak patrząc na płaszcz sama?  może ja nie powinnam szyć bo tak nie umiem  ehhh ale płaszczyk piękny i te guziki  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Hehe , to niezupełnie tak jak myślisz. Po prostu z gotowych wykrojów burdy modyfikuję wykrój żeby wyszedł podobnie do takiego który mi się podoba . Po kilku latach kupowania burdy mam ich tyle że zawsze coś znajdę , trochę przerobię i gotowe  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O "niebieski płaszczyk" śliczny jest. "Niebieskim płaszczykiem" nazywamy pewną licealistkę, którą mijamy w drodze do pracy. Bardzo kreatywna dziewczyna, ma swój styl. --- Ostatnio edytowane 2011-11-29 18:12:14 przez agaaffek --- ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Administrator
  |  | 
| Śliczny! ITA i dla mnie mogłabyś uszyć taki płaszczyk. Kolor jest prześliczny i taki zupełnie inny niż te oglądane w sklepach       ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Śliczny płaszczyk kolorek niebiański   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|    ITA przejrzałam wszystko, pięknie szyjesz, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam ________________________________________________________ | 
27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook