Świeżynek
![]() |
|
Witajcie
Już raz się przedstawiałam w wątku "dzień dobry", ale powtórzę tylko gwoli formalności. Mam na imię Paula, od niespełna roku prowadzę blog kulinarny (www.jakpomasle.pl), który właśnie rozszerzyłam o tematykę szycia. Na razie szyję z wykrojów Burdy. W ten sposób uczę się, ponieważ nie byłam na żadnym kursie. Założyłam wątek aby pochwalić się moimi pracami, poznać wasze opinie i poznać Was - koleżanki co także szyją. Dziś zrobiłam małą sesję zdjęciową w domu. Co prawda na blogu są moje pierwsze spodnie rurki, ale już ich tutaj nie dodawałam. Dziś dodaję spódnicę z kokardą - Burda (04/2010) --- Ostatnio edytowane 2012-11-27 21:36:00 przez jpm --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!Pięknie szyjesz!!!Wielkie brawa!
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ach, dziękuję. Staram się. Nie wiem czy też tak macie, może tylko ja (początkująca)? Jak się staram i coś mi wychodzi to mnie napędza do dalszej pracy, jak koło zamachowe. Na razie szyję proste rzeczy, ale marzą mi się żakiety i płaszcze. Wiem, że z czasem mogę to osiągnąć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spodniczka!
Ja dzis dla odmiany uszylam mojej 14 miesiecznej corci sukieneczke, pochwale sie jutro :P ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jak będę miała dzieci to też będę dla nich szyła od czasu do czasu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardo ładna spódnica, oryginalny krój
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódnica jest naprawdę bardzo ładna i ta wielka kokarda robi wrażenie
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bombonierkowa spodniczka
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
bardzo fajna pomarańczowa bombka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O jaki słodki cukiereczek - naprawdę ta spódniczka wygląda jak cukierek, który można rozpakować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.