Stara Gwardia
![]() |
|
Cudna...zazdroszczę tkaniny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna!
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja !!! sukienusia jest piękna !!! A dodając do tego, że koszt materiału to 1 zł, jest to niesamowite.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo trafna interpretacja względem dobranej tkaniny
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Stworzyłam wątek dla jednej sukienki, a przecież będę chciała umieścić tu więcej szyciowych egzemplarzy ![]() Druga (w życiu) uszyta/przerobiona przeze mnie sukienka ![]() ![]() Sukienka nie jest idealna, ale z braku funduszy sukienkę uszyłam sobie sama. Krawcowe chciały za nią pieniądze większe niż te którymi dysponowałam. Żeby nie ta kiecka, pewnie dziś bym nie szyła ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-02 21:54:14 przez kamisia --- ________________________________________________________
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i piękna romantyczna sukienka się "wykluła"! Brawo!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ostatnio mam mało czasu na szycie, ale potrzeba ciepłych bucików dla synka zmusiła mnie do zaprojektowania i wykrojenia takich oto butków.
Na razie moje projekty są małe, ale od czegoś trzeba zacząć ![]() ________________________________________________________
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne, cieplutkie butki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Najwięcej szyję dla dzieci- szyję pieluchy wielorazowe, nosidła, bluzy dla mamy i dziecka, gdy dziecko jest w nosidle lub w chuście.
Dziś chciałam pokazać Wam dwa uszyte przeze mnie nosidła. Uszyłam je już jakiś czas temu i traf chciał że obfotografowałam. Teraz mam w planie jedno dla synka. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
"Skromny dorobek" - rozkręcasz się nam tutaj, jesteś bardzo kreatywna i twórcza! Suknia ślubna wyglądała przepięknie! I bardzo podobają mi się buciki - niesamowite że sama je uszyłaś, są takie fajne ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.