Stara Gwardia
![]() |
|
Radosnych Swiąt Bożego Narodzenia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za życzenia!!!
Ja też życzę wszystkim Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia !!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Świąt Bożego Narodzenia. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Życzę Wam pięknych, pełnych miłości i rodzinnego ciepła Świat Bożego Narodzenia ![]() Jeszcze świętujemy i cieszymy się z narodzin Chrystusa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Drodzy forumowicze mimo że już się powoli kończą święta mimo to życzę wszystkim Wiary co góry przenosi, nadziei która nie gaśnie, miłości w każdej ilości od Bożej Dzieciny. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja życzę wszystkim Koleżankom i Kolegom z naszego Forum pomyślnego Nowego Roku 2013, pięknych uszytków i wszelkiej pomyslności !!!
Pomimo, że jest już po Świętach, ale taka ciekawostka, że w "żywej" szopce w Kościele Kamedułów na warszawskich Bielanach, piękne koty robiły za Dzieciątko Jezus w żłobku na sianie - w załączeniu fotki. p |
|
Świeżynek
![]() |
|
ŻYCZĘ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ !!! POMYŚLNOŚCI.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nowy Rok powitajcie w szampańskim nastroju,
ufając, że będzie wspaniały i przyniesie niezapomniane chwile. Zapomnijcie o szarej rzeczywistości i bawcie się najwspanialej jak potraficie. Najserdeczniejsze życzenia Noworoczne składa Ekipa Impressivo.pl ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kochani wszelkich pomyślności w Nowym Roku i oby ten Nowy Rok był 1000 razy lepszy niż poprzedni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.