| Stara Gwardia
  |  | 
| brawo śliczna sukienusia   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Sukienka  z charakterem jak i jej właścicielka  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
|  Dziękuję  ślicznie za komentarze ________________________________________________________ szycieeli | |
| Administrator
  |  | 
| O jaka słodziutka   Urcza i te kwiatuszki na dekolcie  Bomba! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| wyrzucamy golfy   ________________________________________________________ szycieeli | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| koszula flanelowa na podpince --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 12:01:23 przez szycieeli --- ________________________________________________________ szycieeli | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Koszula ta jest wystawiona na sprzedaż --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 18:42:32 przez szycieeli --- ________________________________________________________ szycieeli | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Musi być cieplutka!!!Ładnie uszyta! | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| tak jest ciepła. Miałam kawałek flaneli w kratę  i nie wiedziałam co z nim zrobić ,a pomysł mi się nasunął ze wspomnień....kiedyś takie koszule były HITEM   Pozdrawiam cieplutko i dziękuję za wpisy  ________________________________________________________ szycieeli | |
| Administrator
  |  | 
| Mi się wydaje ze te koszule cały czas są hitem tylko docenią je panowie w sile wieku a nie takie młodzieniaszki   Pięknie uszyta  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook