Stara Gwardia
![]() |
|
brawo śliczna sukienusia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Administrator
![]() |
|
O jaka słodziutka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
wyrzucamy golfy ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
koszula flanelowa na podpince --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 12:01:23 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Koszula ta jest wystawiona na sprzedaż --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 18:42:32 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Musi być cieplutka!!!Ładnie uszyta!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tak jest ciepła. Miałam kawałek flaneli w kratę i nie wiedziałam co z nim zrobić ,a pomysł mi się nasunął ze wspomnień....kiedyś takie koszule były HITEM ![]() Pozdrawiam cieplutko i dziękuję za wpisy ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Administrator
![]() |
|
Mi się wydaje ze te koszule cały czas są hitem tylko docenią je panowie w sile wieku a nie takie młodzieniaszki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.