Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Bardzo przystępnie... zilustrowane. ![]() ![]() No i wszystko stało się proste... ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i nie trzeba znać włoskiego żeby to zrozumieć wystarczy patrzeć na ilustracje i wszystko jasne. może sobie taką sprawie bo moja kosmetyczka dziwnie się kurczy ale to może dlatego że kupuje więcej kosmetyków. ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-16 21:17:07 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Reggi, wydaje mi się, że to raczej jest francuski, ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
?? może i francuzki ale mniejsza ztym. Ja jeszcze nie dopiero jutro wylatuje. i znowu trzeba wcześniej wstać
![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To szczęśliwej podróży i do przeczytania wkrótce! ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziękuje. Ja już po podróży ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Migotko super link! Faktycznie wszystko stało się proste, pewnie kiedyś spróbuję uszyć ![]() Reggi super że jesteś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Super jest ta kosmetyczka. Nigdy mi się nic nie mieści w tych kosmetyczkach
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To teraz musisz sobie uszyć jedną duża albo kilka mniejszych ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.