Stara Gwardia
|
|
Chyba uszyje kilka mniejszych, bo w takiej jednej dużej nic nie mogę znaleźć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta instrukcja szycia kosmetyczki tej Francuzeczki jest fantastyczna! ma dziewczyna dar prostego wyjaśnienia jak uszyć kosmetyczkę, która jest bądź co bądź torbą.
Powiększę sobie szablon, dodam ucha i... będę mieć torbę! W podszewce doszytych parę przegródeczek na telefon, portfel, klucze, kartę miejską i takie tam |
|
Administrator
![]() |
|
Świetny pomysł!!
![]() |
|
Niezły pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogłam się oprzeć i w ramach relaksu uszyłam sobie : ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tego materiału wygląda zabójczo. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA jaki piękny materiał! Gdzie go dorwałaś?? Drogi był? Do niej cienki łańcuszek i już mamy wspaniałą torebeczkę wieczorową ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest kawałek żakardu, został mi po jakiejś klientce , nie każda zabiera kawałki i często każą mi wyrzucić a ja wszystko chomikuje bo może się przyda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna kosmetyczka sama bym z chęcią taką uszyła ale nie mam na czym :/ ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.