Wersja do druku

131 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Dzień dobry wszystkim.Dziękuję za przemiłe słówka!Uwielbiam te moje białe sukienusie:):):)Dziś pokażę Wam kreacje szyte na zakończenie roku szkolnego.Pierwsza dla dziewczynki 10-letniej-dla niej cały zestaw:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Druga sukieneczka dla dorastającej dziewczynki,na bal szóstoklasisty.Dziewczynka koniecznie chciała by piersi były u niej widoczne:):):)teraz czaruj Trinny żeby coś wyczarować,ale udało się!Panna była przeszczęśliwa:):):)Nie wiem jak:) ale skonstruowałam taki mały gorsecik:)Panna się oglądała dłuuugo szczególnie stojąc bokiem do lustra:)

Załączone obrazy

Świeżynek
Ależ piękności tworzysz! Niesamowite te sukienki!
Mistrzyni Krawiectwa
Trzecią i ostatnią na zakończenie roku szyłam dla najstarszej mojej chrześnicy.Projekt dostałam-wymarzoną sukienkę Oliwi,tylko chciała trochę dłuższą.No i ma.Pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój wątek:buzki::buzki::buzki:

Załączone obrazy

projekt sukienki
Świeżynek
Ekstra! Sama bym chętnie taką założyła :rotfl:
Zaaklimatyzowany
Super,ekstra sukienka.
Stara Gwardia
jesteś Wielka! cudnie wszystko uszyte, też tak chcę szyć
A ta dama w różowym (projekt sukienki) to, rozumiem, jakaś nastoletnia celebrytka? Dobrze, że chociaż do wyboru sukienki mogła się przydać.
Zaaklimatyzowany
:oklasky: super świetne i to wszystkie bez wyjątku :buzki::buziak::buziak:
Stały Bywalec
Obłędne! niebieska i ta różowa po prostu śliczne! :) sama bym chętnie w takie wskoczyła :PP w tej niebieskiej górę sukienki brałaś z jakiegoś konkretnego wykroju?

131 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.