Wersja do druku

131 stron: « < 101 102 103 104 105 106 107 > »

Stara Gwardia
Obie sukienki bardzo fajne :)
Kiedyś chciałam szyć sukieneczki karnawałowe dla dziewczynek, ale nigdy się za to nie zabrałam.
Trinny Ty to umiesz spełniać marzenia! Dużych i małych :) Wiesz, że ja przed satyną uciekam ale te sukienki dla księzniczek wygladają naprawdę dobrze! Strój Michasia - brak mi słów. Jak zwykle zadbałaś o każdy szczegół. A najbardziej to podoba mi się ta biała sukieneczka... ahhh jaka ona cudna!

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
A ja jestem "przerażona" bo wnuczka [młodsza] widząc,że sobie szyję stwierdziła,że w wakacje jak przyjedzie babcia będzie dla niej szyła.I pewnie stroje księżniczek miała na myśli
Zaaklimatyzowany
:oklasky::okok::D prześliczne sukieneczki gratuluję zdolności :)
Mistrzyni Krawiectwa
Trinny nadrabia zaległości i wkleja zdjęcia z zimy jeszcze:D:D:DDziś pokażę Wam ciuszki szyte z dzianin proste,szybko uszyte i chętnie ubierane:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
sukienka dla dziewczynki bluzka dla mamy i sukienka dla córci bluzki NIETOPEREK pidżamka Michałka Koszula nocna z prostokąta
Mistrzyni Krawiectwa
c.d. szycia z dzianin
Bluzka dla Misia i sukieneczka dla chrześnicy w tym samym kolorku cieszyły się dzieciaczki:)

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
To jeszcze troszkę jeśli nie przynudzam????Koszulka nocna dla KSIĘŻNICZKI SARY z jej ulubioną bohaterką,a do pieczenia ciasteczek fartuszki w sowy dla mamy i córci.

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Trinny Twoje prace jak zwykle bezkonkurencyjne:)
Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ GOSIA!Staram się...ile się przy tym nadenerwuję...nairytuję...napoprawiam,a póżniej to już się tylko cieszę.Mogę śmiało się przyznać,że aby szyć tak jak teraz szyję(jeszcze nie perfekcyjnie...oj nie!)zajęło mi bardzo dużo czasu,ale dążę cały czas dążę,szukam,podziwiam innych,inspiruję się....to chyba nazywa się PASJA?
Na dzisiejszy wieczór wykopałam zdjęcia tez z zimy jeszcze szyłam dla znajomej,która z zakamarków swoich szaf nawyciągała dużo różnych materiałów,a ja jej przemieniłam te materiały o tak:

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
Kolejne zdjęcia tym razem Trinny w KOLORZE W KTÓRYM MNIE JESZCZE NIE WIDZIELIŚCIE...takim którego Trinny stanowczo unikała....
Marynarka z rękawem 3/4.Rozbawiłam ją trochę.....podszewką,bluza jest ciemno siwa z czarnymi dodatkami,sukienka z dzianiny i bluzka też.Mam jeszcze płaszczyk muszę tylko zrobić zdjęcia.Pozdrawiam Was wszystkich.Obiecuję,że następny wpis będzie weselszy:)

Załączone obrazy

sukienka bluza bluzka

131 stron: « < 101 102 103 104 105 106 107 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.