Wersja do druku

131 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »

Stara Gwardia
Obie sukienki są śliczne :D
Nefele
2014-05-16 01:54:50
Piękna jest! Sama robiłaś te aplikację z koralików? Chyba bym padła, zanim bym to skończyła :). Ale mała dziewczynka na pewno została uszczęśliwiona!
Nefele nie robiłam sama aplikacji z koralików.Kupiłam taką kotonkę-haft na tiulu i z niej wycinam pojedyńcze elementy i naszywam.To już jest duuużo pracy,pewnie też bym padła gdybym miała naszywać te koraliki i cekinki:)
Dziś kolejna sukienka-tym razem dla starszej dziewczynki.Na stódniówkę.Kreacja bardzo się podobała,aż dziewczyna zatańczyła sobie,a ja jej PSTRYK zdjęcie zrobiłam...:aparat::aparat::aparat::aparat::aparat::aparat::aparat:i ma pamiątkę,a my możemy popatrzeć:)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Sliczna sukienka ,sama o takiej zamarzyłam :)
Zaaklimatyzowany
Na prawdę śliczna ta na studniówkę. Uwielbiam takie kreacje jak pięknie się kręcą:D :)
Stara Gwardia
SUKIENKA KRÓLEWNY...
Dawno,dawno temu...bo jeszcze w karnawale...Matka Chrzestna Trinny wyczarowała tę oto sukienkę,dla dziewczynki,która nie chciała być Aniołkiem,a królewną...
Jejku, też bym chciała być królewną! :-)
Śliczności:oklasky:
Mistrzyni Krawiectwa
Dziękuję serdecznie za wszystkie miłe wpisy.
W moim wątku nadal KARNAWAŁ!Takie zaległości ma Trinny....teraz będzie siedzieć po nockach i nadrabiać,publikować....dziś 3 kawy wypiłam więc spać mi się jeszcze nie chce to powklejam zdjęcia.
Michałek w tym roku zdecydował na 3 dni przed balem,że marzy mu się przebranie SALLADYNA OGLĄDAŁ BAJKĘ JAKIŚ TYDZ WCZEŚNIEJ I STWIERDZIŁ,ŻE MA FAJNE CIUSZKI.Mama Trinny szyje...strój 7-dmio częściowy...a co tam,czego się nie robi dla....

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
C.D.KRNAWAŁU 2014
Dwie sukienki dla dwóch siostrzyczek starsza to KSIĘŻNICZKA ELSA-dostałam projekt sukienki w kolorowance:D:D:D,a póżniej się "dokształcałam"oglądając zwiastun filmu "KRAINA LODU",MAŁa ELSA BYŁA BARDZO ZADOWOLONA Z SUKIENKI WIĘC CHYBA SIĘ UDAŁO...STRASZNEGO STRESA MIAŁAM.Młodsza siostrzyczka chciała strój BARBIE I BALETKI również zadowolona więc ok.Tu projektowała mama małej więc nie wiem czy się zgadza czy nie....:D:D:D

Załączone obrazy

KSIĘŻNICZKA ELSA Tył sukienki z doczepianą pelerynką BARBIE I BALETKI

131 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.