131 stron: « < 108 109 110 111 112 113 114 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam Was kochani w tym szczególnym dniu....Dziś mija rok,kiedy 'MOJ NAJLEPSZY PRZYJACIEL MAMA"odeszła do PANA....
MAMO, TOBIE DEDYKUJĘ WSZYSTKIE MOJE PRACE,JAK CIĘŻKO CZASEM BYŁO- TY WIESZ!!! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUKNIA MARIETTA-wierzch tafta inteligentna
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny kochana żeby Ci już nigdy do głowy taka myśl nie strzeliła, że przestajesz szyć! Mama by tego nie chciała!
Ty już dziś obchodzisz rocznicę śmierci a ja 7 grudnia ![]() Sunie ślubne przepięknie, każda ma w sobie coś ale mnie bardziej do gustu przypadła ta pierwsza - bo koronka, którą uwielbiam no i piękny, prosty krój. Chyba sobie wydrukuję ten obrazek i powieszę gdzieś w pracowni... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję, że Twojej Mamie dobrze u naszego Stwórcy, tu na ziemi nam ciężko bez bliskich, którzy odeszli. Z drugiej strony tak się pocieszam, że już osiągnęli to do czego my dążymy na tym ziemskim świecie.
Chwała Panu, że nas tak pięknie stworzył i obdarzył talentami. Suknie piękne, uwielbiam patrzeć na suknie ślubne. Wszystkiego dobrego ... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny dziękuję za sukienki, doczekałam się. Są przepiękne jak wszystko co szyjesz.
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pisz Gosiu pisz
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne . Gratulacje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No, ma się ten Talent ![]() ![]() ![]() I jeszcze dresik pochwalę: bardzo fajowy. Korzystałaś z wykroju z Burdy? Powiększałaś go, czy jeszcze mieści się Synek w rozmiarówkę? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa!Yolu Misiek jeszcze się mieści drobny chłopiec z niego
![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 108 109 110 111 112 113 114 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.