131 stron: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
jak zawsze cuda.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani w Nowym Roku!Życzę Wam,aby był to rok dobry,twórczy,a przede wszystkim SZCZĘŚLIWY!!!!
Mój wątek zaczynam Sylwestrową sukienką,mam nadzieję,że się Wam spodoba.Spód kolor amarantowy róż,wierzch czarno-srebrna dzianina.Dół- pełne koło.Pozdrawim ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie się układa. Bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka układa się super...kolor trochę " nie mój", ale to nic.
Czy dół sukienki jest szyty na bazie koła? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ta sukienka , ale Trinny, no przecież wszystko co wychodzi z pod Twoich zdolnych rączek jest naprawdę ładne
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Rzeczywiście dół układa się idealnie!
Trinny przepiękna sukienka!! Zrobiłaś wejście smoka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fajna kiecusia. Ładniutka.
Ale dlaczego nie pokażesz jej na sobie? Widok Twojej sympatycznej buzi działa ozdrowieńczo na zimowe depresje! Agatko! Prosimy! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko,Zibi to nie ja zrobiłam w tej kiecce wejście smoka,a moja znajoma
![]() ![]() Iwi tak dół sukienki to pełne koło.Dziękuję kochani |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki masz sympatyczny awatar!
Sukienka super uszyta. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja lubię takie kolorki ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-05 15:17:21 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
131 stron: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.