131 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna sukienka i rewelacyjnie dobrane dodatki, czerwony paseczek dodaje kolorytu calości, super
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ulala LASENCJO! Wyglądasz obłędnie!! Niesamowicie seksownie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyjesz równie świetnie, jak wyglądasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Idealna, prosta i cudna po prostu:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Prześliczna sukienka! ________________________________________________________
Asia |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ekstra sukienka!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna prosta sukienka, idealna na wile okazji ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny i chłopaki!!!Sukienka mi się bardzo podoba jest bardzo wygodna!Dziś znów na CZARNO (a miało być biało...-będzie,będzie jeszcze troszkę...)
Kamizelka dla Chrześnicy najstarszej mojej i sukienka wstawiam oryginał i mój wytwór....klientka chciała TAKĄ SAMĄ tylko większą tu i ówdzie, no bez przesady...mogłam kupić inna koronkę takiej samej nie dostałam nigdzie....Zdjęcia mojej sukienki bardzo jasne wyszły,ale sukienka jest w czerni na koronce jest delikatnie grafitowy kolor widać.Pozdrawiam! |
131 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.