Wersja do druku

131 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Pogromca spamerów
Trinny
przepiekny kolor no i plaszczyk
Stara Gwardia
Ha ha ha ja też mam różowowstręt , ale uszycie bomba!!!!
A ja myślałam, dopóki nie przeczytałam, że obie sukienki szyłaś sama, tylko o metce zapomniałaś. A kolorek perfekcyjnej kurteczki na moim monitorze, to jasny koral właśnie :)
U mnie też koral! :D I też jest świetnie uszyty, monitor nie przekłamuje ;-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
No piękny płaszczyk, zeby się tylko za ciepło nie zrobiło bo by w szafie wisiał:oczko:
Mistrzyni Krawiectwa
Piękny płaszczyk, nie chcesz mi takiego uszyć ? :jezyk_oko: Kopia sukienki tez rewelacja, za kamizelkę podziwiam, ja nie cierpię szyć kamizelek wolę zaraz żakiet uszyć nie wiem czemu :)
Zainteresowałaś mnie tą tkaniną, chyba się skuszę na próbę gdyż jak czytam w opisie: w ogóle się nie gniecie :] Coś dla mnie. No i cena znośna.

Trinny dostałam wczoraj od Ciebie "zajączka" :buzki: :buzki: :buzki: Dziękuję, dziękuję, dziękuję - jesteś CUDOWNA!!!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Świetny płaszczyk! A jak uszyty :) Mnie się marzy podobny, ale w męskiej wersji! A kolor bardzo ładny, może moj monitor przekłamuje, ale trochę w koral wpada :)
Hej!!!PLISOWANKA marzyła mi się już od dwóch lat,kusiła mnie sukienka z burdy 5/2007model 128(zdjęcie poniżej).Zrezygnowałam z plis gdyż tkaniny potrzeba dużo(dół pełne koło)więc koszt tkaniny już duży-a jeszcze odesłać do plisowania....,za to pozwoliłam sobie na szyfon jedwabny i jestem bardzo zadowolona z sukienki i chociaż jeszcze nie gotowa już pokazuję.Dół jak widać z obciżąnikami czeka na obcięcie:boisie::boisie::boisie: do poniedziałku,pasek to kawałek tkaniny zrobiłam tak dla szpanu....chciałabym taki jak ma modelka i buty oczywiście też,no tylko dopasowane do moich barw!KORAL rządzi!!!Dzięki za wszystkie miłe słowa!!!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Dół przygotowany do obcięcia Moja sukienka-się szyje! MODEL Z BURDY
Stara Gwardia
O rany boska!!!!!!!!!!!

131 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.