131 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
TRinny co tu dużo pisać...zazdroszczę talentu i samej sukienki.Zwiewna,kolorowa,piekna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku-jestem zaszczycona!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka superaśna!Zreszta płaszczyk też.Muszę koniecznie sobie taki uszyć.Tylko skąd wzielas wzor?
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jagna wzór na kurteczkę wzięłam z BURDY oczywiście.Burda 2/2009 model 112.Wzór dedykowany jest MAŁYM KOBIETKOM
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ogromne wrażenie zrobiła na mnie ta sukienka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Sukienka śliczna.
Tez przymierzam sie do sukienki z jedwabiu, dlatego mam do pani pytanie - jaką podszewką dała pani do sukienki z jedwabiu? --- Ostatnio edytowane 2012-04-16 21:59:52 przez elapawelec --- |
|
Administrator
![]() |
|
Jaka cudna!! Widziałabym się w takiej!! I do tańca by się nadawała - Trinny uszyj mi taką ![]() Jestem pewna że wyglądasz w niej zachwycająco ![]() PS. Przez ciebie kupiłam bawege inteligentną :> Ciekawe czy ona faktycznie taka mądra jest ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale fajnie Sus!!!Jest mądra- jest nie pożałujesz!!!Teraz czekać będę kiedy się nowości pojawią w Twoim wątku!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Okazało się, że bawega w kolorze chabrowym już się skończyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Może być ciekawy ten kolorek!!!
--- Ostatnio edytowane 2012-04-19 07:42:41 przez Susanna --- |
131 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.