131 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
OPCJA2 leciutko i zwiewnie!!!
Opcja 3,która bardzo ale tobardzo podoba mi się.# wersję klientka planuje założyć następnego dnia o ile góra sukienki będzie się nadawać.... |
|
Stara Gwardia
|
|
Szczęka opada-idę pozbierać uzębienie ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
E tam....e tam....zaraz Mistrzostwo....narobiłam się wiecie???Sus góra sukienki naszywana jest z takich oto elementów,aplikacje trzeba było ciąć ażeby nie za dużo było tych kwiatów....więc malutkich elemencików było baaaaardzo dużo!Wklejam zdjęcie aplikacji oryginalnej wielkości.Aplikacje są bardzo zdobne cekinki,kamyczki.....pięknie będą lśnić przy tej pogodzie!Górę naszywałam calutkie 2 popołudnia i do póżnej nocy.Dziura w palcu(nie powiem w jakim)jeszcze się goi....nie umię używać naparstka!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Toż to katorżnicza praca!!! Efekt powalający ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna robota! ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
oooooooo mumusiuuuuuuuuuuuu
jaka piękna ![]() ile roboty ale bylo warto dla takiego efektu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow nie na darmo Trinny jest napisane mistrzyni krawiectwa duży ukłon ode mnie przepięknie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko dół nr 2 jest najpiękniejszy! Pewnie dlatego, ze lubię prostotę ![]() A wersja nr 3 :> i Michałkowi chyba przypadła do gustu ![]() ![]() Aplikacja piękna! No tak, takie coś to tylko ręcznie naszywać. Biedny paluszek... wiem który ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowita ta sukienka i jaka uniwersalna.
Trinny Ty lubisz takie wyzwania? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow !!! Trinny szok ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.