Wersja do druku

131 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »

Stara Gwardia
TRinny co tu dużo pisać...zazdroszczę talentu i samej sukienki.Zwiewna,kolorowa,piekna :buzki:
Mam nadzieję, że się nie obraziłeś... Moja bezpośredniość i specyficzne poczucie humoru nieraz mi zaszkodziło... Co prawda, nie w bezpośrednich kontaktach, bo wtedy słyszy się barwę tonu, minę itp... Dlatego nadużywam emotikonek :rotfl:

Ania
Oczywiście, że się nie obraziłem !!! Jeszcze raz powtarzam, masz , Aniu, całkowitą rację.
Pozdrawiam....
I jeszcze co do Trinny, chciałbym mieć taką współpracowniczkę w szyciu właśnie takich kreacji.

Wojtku-jestem zaszczycona!!!!:zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony:Chyba się zarumieniłam po tym wszystkim co tu przeczytałam......DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA TAK CUDOWNE SŁOWA!!!!!KOCHAM WAS!!!!:buzki::buzki::buzki::buzki:
Świeżynek
Sukienka superaśna!Zreszta płaszczyk też.Muszę koniecznie sobie taki uszyć.Tylko skąd wzielas wzor?:)
Mistrzyni Krawiectwa
Sukienka superaśna!Zreszta płaszczyk też.Muszę koniecznie sobie taki uszyć.Tylko skąd wzielas wzor?:)

Jagna wzór na kurteczkę wzięłam z BURDY oczywiście.Burda 2/2009 model 112.Wzór dedykowany jest MAŁYM KOBIETKOM:zacieszacz:zresztą jak i moja ostatnia sukienka!Dla mnie pasują ja ulał....w tali tylko zmniejszam!!!Kurteczkę naprawdę bardzo przyjemnie się szyje polecam ten model.
Stara Gwardia
ogromne wrażenie zrobiła na mnie ta sukienka :szok: jest piękna i lepiej się prezentuje niż oryginał :oklasky::oklasky:
Tez przymierzam sie do sukienki z jedwabiu, dlatego mam do pani pytanie
- jaką podszewką dała pani do sukienki z jedwabiu?

--- Ostatnio edytowane 2012-04-16 21:59:52 przez elapawelec ---
Administrator
Jaka cudna!! Widziałabym się w takiej!! I do tańca by się nadawała - Trinny uszyj mi taką :)
Jestem pewna że wyglądasz w niej zachwycająco :)

PS. Przez ciebie kupiłam bawege inteligentną :> Ciekawe czy ona faktycznie taka mądra jest ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Jaka cudna!! Widziałabym się w takiej!! I do tańca by się nadawała - Trinny uszyj mi taką :)
Jestem pewna że wyglądasz w niej zachwycająco :)

PS. Przez ciebie kupiłam bawege inteligentną :> Ciekawe czy ona faktycznie taka mądra jest ;)
Ale fajnie Sus!!!Jest mądra- jest nie pożałujesz!!!Teraz czekać będę kiedy się nowości pojawią w Twoim wątku!!!
Administrator
Okazało się, że bawega w kolorze chabrowym już się skończyła :( Dzwonili ze sklepu. Ale jest nowy odcień kobalt i go zamówiłam...

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Okazało się, że bawega w kolorze chabrowym już się skończyła :( Dzwonili ze sklepu. Ale jest nowy odcień kobalt i go zamówiłam...
Może być ciekawy ten kolorek!!!

--- Ostatnio edytowane 2012-04-19 07:42:41 przez Susanna ---

131 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.