131 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Administrator
![]() |
|
Chyba dziś nawiedzi mnie kurier ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moja sukieneczka po wykończeniu dołu,bardzo proszę....
|
|
Administrator
![]() |
|
Przeuroczna! Kojarzy mi się z sukienką elfa albo Dzwoneczka z Piotrusia Pana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna zgadzam się z Tobą całkowicie. Sukienka jest cudna, delikatna i taka zwiewna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne ![]() ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna, taka zwiewna... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uwielbiam takie sukienki!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ZABIELAM SWÓJ WĄTEK!!!
Na początek ślę wielkie uściski wszystkim dobrym duszyczkom,które mi takie piękne słowa piszą!!! Dziś WIELKI DZIEŃ mojej klientki,z tego co wiem bardzo się denerwuje....Niepotrzebnie już za parę chwil będzie MĘŻATKA!!!Obiecałam,że zdjęcia opublikuję dopiero po ślubie....tak więc wpis będzie po godz 16. Trochę by opowiadać o sukience....ale napiszę tyle.Panna Młoda nie mogła zdecydować się na dół sukienki....więc wybrała 3 opcje!!!Ja po prostu spełniłam marzenie...tak myślę.... OPCJA 1-długa suknia z trenem wersja na ceremonię |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak wygląda podpięcie trenu na czas zabawy
|
|
Administrator
![]() |
|
MISTRZOSTWO ŚWIATA!!Szczególnie góra przypadła mi do gustu. Jak Ty ją zrobiła??
Trinny czarodziejka ![]() ![]() ________________________________________________________
131 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.