131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131
Administrator
![]() |
|
Ja wiedziałam, że tak kiedyś będzie , że nasza Trinny otworzy swoją pracownię i będzie obszywać małych ludzi ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzień dobry Forumki❤❤❤Witam serdecznie Stara Gwardie jak i nowych uczestnikow❤❤❤
Długo mnie nie było....no tak....duùuuuzo pracy😀Kilka moich prac pokaże Wam.Serdecznie zapraszam do polubienia PRACOWNI KRAWIECKIEJ MIRIAM z Grudziadza😀😀😀jestem na instagramie oraz na fb prowadzą fanpage.Pozdrawiam Was i ściskam życzę Szczęśliwego Szyciowego Nowego Roku.Niech będzie obfity w nowe pomysły i realizacje❤ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.d.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.d.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja mam polubione i jestem na bieżąco na obu portalach ![]() ![]() Szkoda, że tak daleko mieszkasz ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie polubiłam stronkę na fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetne projekty, jestem pod ogromnym wrażeniem talentu. Choć moja przygoda z szyciem rozpoczęła się stosunkowo niedawno za sprawą mojej przyjaciółki, to jednak aktualnie mogę pochwalić się już tym, że szycie firan i zasłon nie stanowi już dla mnie większej trudności. Nie ukrywam jednak, że w twórczym szyciu bardzo pomagają mi odpowiednie narzędzia i akcesoria. Idealnym przykładem jest chociażby wycinak pod przelotki, za pomocą którego można wycinać małe dziurki o równych kształtach w dowolnych materiałach. Urządzenie to bardzo ułatwia mi szycie.
|
131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.