131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Stara Gwardia
|
|
Płaszcz jest prześliczny.Nawet królowa chciałaby mieć takiFantastyczna wszysto a sukienka dla małej artystki arcydzieło
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie uszytki wspaniałe
|
|
Stara Gwardia
|
|
hmm jakby to powiedzieć Piękne
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Śliczności. oczywiście mnie najbardziej podobają się sukienka i płaszczyk. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
i jak randka udała się?
płaszcz mnie zachwycił<3 sukienki boskie! brawo Ty! i proszę o częstsze prezentowanie swoich pięknych ubrań! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
TAK RANDKA UDANA...ZOSTAŁY WSPOMNIENIA...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Dziękuję Wam wszystkim!!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
HEJ!PODGRZEWAM ATMOSFERĘ NA FORUMLACE BRALETTE w wykonaniu Trinny tadam!!!Do kompletu uszyłam jeszcze pas do pończoch i st...gi..ale nie będę pokazywaćten,tego...
Czeremcho dziękuję za wszystkie przydasie...super,że można się u Ciebie zaopatrzyć w tego typu rzeczy. |
|
Stara Gwardia
|
|
Uwielbiam takie rzeczy
Wyszedł Ci wspaniale. Aż mnie zmotywowałaś do uszycia kolejnego, bo pierwszy mi trochę nie wyszedł, tzn szew mnie uwiera i nie chodzę w nim. Pochwalisz się jak zrobiłaś dopasowany do siebie wykrój? Bo mój niby wyszedł ok, tylko ten szew... A koronki mi jeszcze zostało, więc trzeba coś z nią zrobić |
|
Stały Bywalec
|
|
Prześliczne rzeczy, biustonosz i czarna sukienka boskie ________________________________________________________
|
131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.