131 stron: « < 124 125 126 127 128 129 130 > »
Stara Gwardia
|
|
Super torebka. Tygrysy groźnie wyglądają.
To może dlatego tak kiepsko szyję, bo owerloka nie mam. Tak, to na pewno to. |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne poduchy, torebka też. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
Zakochałam się w czerwonych sukienkach!!!!!
Żadna nie jest szyta dla mnie buuu ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zgadzam sie z monikowo czerwone piękne
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Cześć kochani!Już prawie rok mnie tu na "swoim"wątku nie było,więc nadrabiać będę powolutku.Znalazłam kilka fajnych zdjęć tego co szyłam więc pokazuję.Na początek może-praca z dresówką,a w póżniejszych wpisach podniosę poprzeczkę
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Jedziemy dalej sukienki w czerwieni-ta na manekinie to moja na randkę...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Wyjeżdzamy nad morze...Michi ma bluzę i spodenki produkcji mamy,a mama sobie wyprodukowała bluzkę z yerseyu -ta kokarda z tyłu...oj dała mi do myślenia....Jak wróciliśmy...trzeba było uszyć płaszcz to mój i bardzo go lubię...zawsze marzyłam,żeby wyglądać jak żona prezydenta
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Sukienka dla utalentowanej 10latki.Julka gra na skrzypcach w Filcharmonii z dorosłymi osobami-a tam wszystkie panie mają długie czarne suknie,więc marzeniem Julki była taka "dorosła"suknia.Koronka kupiona w całości,następnie wycinałam elementy i naszywałam ręcznie na górę z siateczki-masakra,masakr,ale ja to lubię....jakieś 10 godzin naszywania....Jeszcze moja ulubiona spódnica z kieszeniami się załapie
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
I totalnie odlotowa moja kreacja na 18-tkę chrześniaczkiDwuczęściowa-spódnica plus bluzka.Bardzo wygodna poszalałam...Spódnica ma siwy kolor,a na bluzce są świecidełka na zdjęciu nie widać.Wstępnie przygotowuję do sprzedaży gdyby ktoś był zainteresowany to proszę dać znać.Pozdrawiam PAAA....
|
131 stron: « < 124 125 126 127 128 129 130 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.