131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Stara Gwardia
|
|
Omg! boski! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
śliczności Szyjesz pięknie prawdziwy dar. Może jak się tam na górze to samo coś mi się uszyje wiem wiem kiepskiej baletnicy to ...
--- Ostatnio edytowane 2017-01-30 17:02:14 przez azalia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
ojej Trinny super ten staniczek a ja własnie zachodzę w głowę jak zrobić dobrą konstrukcje na biustonosz a tu takie cudeńko
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Dziękuję dziewczyny i szyjcie tu proszę tutorial DIY LACE BRALETTE Linda loves https://youtu.be/4W4oTzKKqIw szyjcie i czekam na zdjęcia.Pozdrawiam.paa!!!
|
|
Administrator
|
|
Oj Trinny Ty tak zawsze robisz wejście smoka Długo się nie odzywa a potem jak zapoda uszytki to można szczenę z podłogi zbierać.
PO pierwsze nie mogę się nadziwić jak Michałek wydoroślał i zmężniał! Boże jako on już duży!! Kiedy ten czas tak szybko zleciał?! Po drugie wszystko, absolutnie wszystko mi się podoba ale najbardziej ujął mnie biały płaszczyk. Krój, faktura tkaniny i kolor przywodzi mi na myśl tylko jedną kobietę, ikonę stylu czyli Jackie Kennedy. Gdyby żyła to by Ci go ukradła No a bielizna no cóż... piękne, prosta i szalenie intrygująca Dla mnie wyższy level ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny... wow!! fajny ten cycnik.
Trzebe bedzie sprobowac |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Hejka!Mam parę nowych szmatek
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Jeszcze coś znalazłam...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Recykling sukienki-szyłam znajomej dziewczynce sukienkę dwa lata temu.Była długa do ziemi i miała bordowy pas,Oliwia niosła obrączki Parze Młodej.W tym roku sukienka przyda się,jako sukienka "pokomunijna".Wystarczyło poszerzyć,zmienić pas i rękawki...no i Oliwia trochę urosła bo sukienka jest do łydki
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Te myszy mnie urzekły A sukienka jest przepiękna!
|
131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.