131 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Aniu.Dół to koło z dużym obwodem,doliczałam na każdą fałdkę chyba 12 cm
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dawno tu nie zaglądałam i to był błąd bo teraz muszę nadrabiać wieeele zaległości!
O matko te komplety dla chłopaczków, bluzy dla Twoich mężczyzn no i płaszczyki są cudne! Aż zapisałam na dysku żeby móc kieeeedyś zgapić ![]() No i sukieneczki przecudne! Ta Twoja - zawsze lubiłam taki typ dekoltu, z jeszcze dodatkową łezką ![]() ![]() ![]() Ahhh i zapomniałabym o tym maleństwie w kratę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzień dobry zakochańce!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szyłam malutko,oddałam do serwisu owerloci...i tak zostałam sam na sam ze stębnówką...na prawie dwa tygodnie..I urodziła się myśl,że jedyne co mogę uszyć mając stębnówkę,trochę tkanin i wolny czas to TOREBKA...w sumie jeszcze nigdy nie szyłam torebki,więc do dzieła!Jak szybko uszyłam,tak szybko ją straciłam...zabrana,przytulona ido nowej właścicielki....Powiem,że uszyję jeszcze kilka-to na pewno.... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kupiłam też nową zabaweczkę.Napownicę ręczną Prym od naszej najukochańszej,najmądrzejszej Ani-Czeremchy i powiem,że to zakup na szóstkę!Jest fajna ,można napować,wycinać dziurki.Zaciska bez użycia siły.Jestem bardzo zadowolona.Gdyby ktoś chciał poczytać na jej temat,a nawet obejrzeć filmik odsyłam do sklepu Ani http://u-czeremchy.pl/pl/p/napownica-reczna-PRYM-390-900/863
Zdręcia z montowania napek na nowym sprzęcie.Pozdrawiam,szyjcie dziewczynki!!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna torebelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne tygrysy i "uszycia".
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Szycie - jak to zwykle u Agatki - pierwsza klasa! ![]() Ale mnie się najbardziej podoba ta tkanina na poduchy - coś w stylu, jaki lubię. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tygrysy rządzą ![]() A sam na sam ze stębnówką byłam przez ponad 15 lat,teraz za nic bym go już nie oddała, ale jak do maszynowego spa trzeba to trzeba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam wszystko co tygrysie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
Torebka mega i nie dziwię się, że szybko ją utraciłaś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
131 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.