131 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Dziękuję Aniu.Dół to koło z dużym obwodem,doliczałam na każdą fałdkę chyba 12 cm
|
|
Administrator
|
|
Dawno tu nie zaglądałam i to był błąd bo teraz muszę nadrabiać wieeele zaległości!
O matko te komplety dla chłopaczków, bluzy dla Twoich mężczyzn no i płaszczyki są cudne! Aż zapisałam na dysku żeby móc kieeeedyś zgapić No i sukieneczki przecudne! Ta Twoja - zawsze lubiłam taki typ dekoltu, z jeszcze dodatkową łezką Pomarańczowa na czas ciąży - bardzo praktyczna i ta mała kopia dla córeczki - sama słodycz W ogóle to widzę, że sporo szyjesz dla mam i córek Ahhh i zapomniałabym o tym maleństwie w kratę ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Dzień dobry zakochańce!Ogromu MIŁÓŚCI WSZYSTKIM ŻYCZĘ!
Szyłam malutko,oddałam do serwisu owerloci...i tak zostałam sam na sam ze stębnówką...na prawie dwa tygodnie..I urodziła się myśl,że jedyne co mogę uszyć mając stębnówkę,trochę tkanin i wolny czas to TOREBKA...w sumie jeszcze nigdy nie szyłam torebki,więc do dzieła!Jak szybko uszyłam,tak szybko ją straciłam...zabrana,przytulona ido nowej właścicielki....Powiem,że uszyję jeszcze kilka-to na pewno.... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kupiłam też nową zabaweczkę.Napownicę ręczną Prym od naszej najukochańszej,najmądrzejszej Ani-Czeremchy i powiem,że to zakup na szóstkę!Jest fajna ,można napować,wycinać dziurki.Zaciska bez użycia siły.Jestem bardzo zadowolona.Gdyby ktoś chciał poczytać na jej temat,a nawet obejrzeć filmik odsyłam do sklepu Ani http://u-czeremchy.pl/pl/p/napownica-reczna-PRYM-390-900/863
Zdręcia z montowania napek na nowym sprzęcie.Pozdrawiam,szyjcie dziewczynki!!!! |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna torebelka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne tygrysy i "uszycia".
|
|
Krawiec-Filozof
|
|
Szycie - jak to zwykle u Agatki - pierwsza klasa!
Ale mnie się najbardziej podoba ta tkanina na poduchy - coś w stylu, jaki lubię. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Tygrysy rządzą
A sam na sam ze stębnówką byłam przez ponad 15 lat,teraz za nic bym go już nie oddała, ale jak do maszynowego spa trzeba to trzeba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uwielbiam wszystko co tygrysie ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
|
|
Torebka mega i nie dziwię się, że szybko ją utraciłaś No i tygrysy rządzą! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
131 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.