131 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
c.d.Chłopięce marynarki i płaszczyk na 5 latek dla dziewczynki
![]() Płaszczyk bez guziczków jeszcze szyty na gorąco,spakowany z guzikami i wysłany na czas...na imieninki...kochanej Saruni |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny Ty to potrafisz ! aż chce się krzyknąć łał! wszystko piękne,napracowałaś sie! najbardziej mi się spodobała sukieneczka z koronkowa góra i chłopięca marynarka też jest świetna a i te płaszczyki dziewczęce tez super!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
c.d.Kreacja dla Trinny na koncert TGD SZŁAM POD KONIEC PAŻDZIERNIKA I TAK JAKOŚ ZIMNO BYŁO TEŻ SZYŁAM NA SZYBKO,DOBRZE ŻE MAM SUPER SZYBKIE MASZYNY.Z resztek po sukience zostało jeszcze na spódnisię dla Sarki ze ściągaczem,żeby nie uciskać brzuszka...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
CIĄG DALSZY NASTĄPI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne uszytki
![]() Wszystkiego dobrego i dalszej szalonej jazdy na maszynie ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przebrnęłam, wszystkie rzeczy bardzo ładne, ale moje serce skradła turkusowa sukienka z czerwonymi serduchami, chyba po nocach mi się będzie śnić aż taką uszyję. Mogę zgapić? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak zwykle szczeka na podłodze, cudownie szyjesz, ale ty to wiesz <3 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się boję do Ciebie zaglądać, jak zwykle śliczności, ale płaszczyk i niebieska sukienka - cud, miód i orzeszki ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne ciuchy. Płaszczyk powala na kolana ![]() A byłam taka dumna z mojego.,. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Extra ciuszki ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
131 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.