131 stron: « < 118 119 120 121 122 123 124 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No Trinny tak odszyć garnitur to naprawdę tylko Mistrz potrafi, ale odstawiłaś syna,Twoje sukienki też bardzo ładne, zresztą co tu mówić ,wszystko co wychodzi z Twoich zdolnych łapek, jest perfekcyjne
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znowu coś mnie ominęło ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No tak... cała Trinny...
Ukrywa się, nic nie pokaże, stopniuje napięcie, a potem wraca cichcem i tak niby nieśmiało, jakby zawstydzona i ŁUP!!! z grubej rury! ![]() A publika leży z wrażenia... Powiem krótko: sie umi - to sie szyje, no nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibi, zgadzam się, nokaut
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O ja cie.....ale mnie wywaliło na ostatnie strony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć kochani!Mam troszkę szyjątek do pokazania jak np.sukienki mojej Chrześnicy...i na sportowo,i do ogrodu,i na imprezę...to wstawiam |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
i na imprezę
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No byś się wstydziła!Takich fajnych rzeczy nam tak długo nie pokazywać ![]() Masz szczęscie że się podobają, ta ostatnia z malunkiem super jest ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zawsze z przyjemnością oglądam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te sukienki. Bardzo.mi się podobają. Super szyjesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękności, nie ma to jak mieć taką mamę chrzestną ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
131 stron: « < 118 119 120 121 122 123 124 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.