131 stron: « < 116 117 118 119 120 121 122 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, rozwiń proszę ![]() ![]() A kulki pozabierałam, ze względu na oczy i 15 miesięczną córkę, ona by je zaadoptowała jednostronnie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też im wtedy szybko skonfiskowałam te kulki (też się o oczy bałam), a druga sprawa to to, że miałam już dosyć zbierania tych co przegapili. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To miałam na myśli. Jakbym miała zacząć strzelać do męża to strata kilogramów byłaby najmniejszym kłopotem. Poszłoby dużo więcej...w zależności od momentu ( jesteśmy w trakcie renowacji domu, do którego teraz się przeprowadziliśmy i jestem na skraju załamania nerwowego, i "tylko" tyle).
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi -to życzę wytrzymałości i świętej cierpliwości.Wiem coś o tym .Mamy dom po babci. Czego się nie ruszy drugie tyle wychodzi ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-02 18:33:16 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Stroje kaszubskie oj było pracy,zmiany nitek wszystko kolorowe...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ty i syn - elegancja Francja
Stroje kaszubskie - mistrzostwo świata. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękni ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
MEEEEGA! toż to takie skomplikowańce że aż szczęka mi trochę opadła. Wielkie brawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super wszystko ![]() ![]() ________________________________________________________
131 stron: « < 116 117 118 119 120 121 122 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.