131 stron: « < 114 115 116 117 118 119 120 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale piękna, soczysta czerwień
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję wszystkim,po przeczytaniu tych wszystkich słów czuję się już całkiem jak nowa....nie mogę jeszcze śpiewać,ale od jutra zaczynam szyć i śpiewać!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokazuję Wam zaległy strój Misia.Powiem Wam szczerze,że jak Misia kocham....tak miałam dość tego stroju.... ![]() Michałek ostatnio jest w temacie wojennym.Ogląda "Czas honoru" i z tąd pomysł na strój.Wszystko chciał mieć "jak BRONEK"... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie znam filmu ( no nie znam, bo mnie w Pl nie ma a jak czytam stronki pl to nie czytam o filmach), ale wygląda na kawał dobrej roboty ta Twoja rekonstrukcja ubioru.
Ćwicz dalej, bo jak sytuacja na Ukrainie nadal będzie się pogrążać, i w Syrii też to będą nam takie ubrania militarne i moro bardzo potrzebne. |
|
Administrator
![]() |
|
Jezus Maria już się boję co mnie czeka w przyszłości! Trinny błagam schowaj gdzieś te przebrania od Michałka - dla Staśka będą za kilka lat jak znalazł ![]() Ja to się nie dziwię, że Misio chce być jak Bronek... Bronek fajny jest ![]() Rewelacyjnie spełniasz marzenia syna a jak powiesz, że furażerkę też sama uszyłaś to padam do stóp! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOOoooo kurcze. Świetne. Fajnie mają Twoje dzieci, co wymyślą już mama produkuje ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-18 12:47:13 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, mój pięcioletni syn pyta się gdzie można zakupić taką broń ? ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No piękny mundur o ile o mundurze tak można powiedzieć. Na wszelki wypadek nie pokaże Miśkowi ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wypisz, wymaluj Bronek ![]() ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
131 stron: « < 114 115 116 117 118 119 120 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.