131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Stara Gwardia
|
|
Trinny, jak zwykle pokazujesz piękności - cieszę się, że moje siostrzenice są tak daleko, bo bym miała spinę ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
DOBRY wieczór,dzień DOBRY,cześć,witam....po dluuuugiej przerwie.Przychodze i przynoszą radosne wiadomosci-mam pracownie😀MIRIAM jej na imię....https://www.facebook.com/Pracownia-krawiecka-Miriam-1941356486079766/Zerknijcie co u mnie....malo zdjęć...bo i czas teraz inny...ale jestem szczęśliwa.Moj pierwszy wpis który zrobiłam tu na forum, moje pierwsze zdanie jakie napisałam brzmiało "BARDZO LUBIĘ SZYĆ DLA DZIECI"siedem lat to zdanie za mną szło....az po wielu przeżyciach i dobrych i złych jestem na tej drodze,którą mi została dana...Pozdrawiam Was wszystkich😀😀😀
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny, gratulacje i jak zwykle piekne rzeczy.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny gratulacje oby pracownia i Twoja pasja rozwijały się
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Płaszczyk piękny. Gratulacje. Zawsze szyłaś tak starannie, że dech zapiera. Piękne rzeczy dla małych [pięknych] ludzi. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny, piękne rzeczy tworzysz. No i gratuluję, niech szycie we własnej pracowni daje Ci wiele radości i satysfakcji.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ten płaszczyk piękny, po prostu brak słów. Korzystałaś z gotowego wykroju ? czy sama stworzyłaś wykrój?I ten kolor, jak dla małej księżniczki.
ITA ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne ubranka, idealnie dopracowane, pięknie odprasowane - SUPER ! perfekcja w każdym calu!
|
|
Stara Gwardia
|
|
It' not so important, what are you doing, it's important, you are loving it.
Beautiful ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
|
|
Różowy płaszczyk jest obłędny. Świetna robota! ________________________________________________________
|
131 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.