Wersja do druku

131 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »

Stara Gwardia
Świetne sukienki, szczególnie fioletowa przerabiana. Bardzo podoba mi się to, jak wykończyłaś dekolt. Widać gołym okiem, że, tak jak napisałaś, jest bardzo wygodna. Nie trzeba się przejmować, jeśli trochę za dużo dobroci się pochłonie :D
Trinny ta brązowa kojarzy mi się z taką turkusowa sukienką, którą miałaś ubraną na weselu :> Jest cudna, właśnie tak mi się marzy jakaś fajna długa sukienka ale oczywiście nie tak dopasowana. Inspirujesz mnie kobieto :) Ta "gnieciona" fioletowa jest niesamowita. W ogóle nie wiedziałabym jak się obchodzić z taką tkaniną żeby uzyskać taki efekt. Pięknie, jak zawsze pięknie!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Trinny, przecieram oczy ze zdumienia, patrząc na to uczyniłaś z tą fioletową sukieneczką. Masz cudowne rączki do szycia !!! Ja starszy już człowiek widziałem wiele "cudów" w krawiectwie, ale taka transformacja sukienki to majstersztyk. Wogóle przejrzałem Twój wątek i jest tyle śliczności, gratuluję !!!
A co słychać u Michałka ? Rośnie chłopak - pozdrowienia od wujka-krawca.
Mistrzyni Krawiectwa
Trinny ta brązowa kojarzy mi się z taką turkusowa sukienką, którą miałaś ubraną na weselu :> Jest cudna, właśnie tak mi się marzy jakaś fajna długa sukienka ale oczywiście nie tak dopasowana. Inspirujesz mnie kobieto :) Ta "gnieciona" fioletowa jest niesamowita. W ogóle nie wiedziałabym jak się obchodzić z taką tkaniną żeby uzyskać taki efekt. Pięknie, jak zawsze pięknie!
Susannko spostrzegawcza bestia z Ciebie!!Tak tak to ta sama sukienka,tyle,ze ta turkusową kombinowałam sama....mając burdę w szafie z takim właśnie dekoltem....
Trinny, przecieram oczy ze zdumienia, patrząc na to uczyniłaś z tą fioletową sukieneczką. Masz cudowne rączki do szycia !!! Ja starszy już człowiek widziałem wiele "cudów" w krawiectwie, ale taka transformacja sukienki to majstersztyk. Wogóle przejrzałem Twój wątek i jest tyle śliczności, gratuluję !!!
A co słychać u Michałka ? Rośnie chłopak - pozdrowienia od wujka-krawca.
Wojtku wielkie dzięki za tak miłe słowa!!!Co do Michałka to tak rośnie i jest coraz bardziej samodzielny....mam teraz aż za dużo czasu...Aha i mam swoją własną wymarzoną pracownie,w której spędzam duuużo czasu i zawsze coś kombinuję,za niedługo wyszyję wszystko co mam...i co ja dalej będę robiła????Pozdrawiam serdecznie!Zaglądaj częściej na forum:)
Mistrzyni Krawiectwa
Już niedługo pokażę Wam moje kolejne dzieło....od którego spuchł mi palec,ale na razie nie powiem dlaczego....Pokażę Wam tylko,że owo "dzieło"powstawało z tylu kolorów materiału.....Może ktoś zgadnie?
Pozdrawiam Was wszystkich!!!:buzki::buzki::buzki:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Oj tyle kolorów szyfonu... nie mam pojęcia, sukienka? :P
Zaaklimatyzowany
Odlądanie Twoich prac wciagneło mnie bardzo. Sukieneczki komunijne, sliczne, komplety dwu-sukienkowe wspaniałe.
Podziwiam.
Administrator
Ha bo ja mam chyba pamięć fotograficzną ;)

Ciekawe cóż to będzie :>

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Odlądanie Twoich prac wciagneło mnie bardzo. Sukieneczki komunijne, sliczne, komplety dwu-sukienkowe wspaniałe.
Podziwiam.
Wierzcie mi,sama często przeglądam swoją galerię(jest dla mnie niczym pamiętnik krawiecki)i nie mogę uwierzyć,że to ja dałam temu życie:):):)
--- Ostatnio edytowane 2013-05-18 23:02:42 przez Trinny ---
Mistrz Krawiectwa
Trinny, nie wystawiaj nas na takie próby, co może być uszyte z tych materiałów !! Napewno coś ładnego !!
Ja też optuję za ciekawą sukieneczką.
Pokaż tą swoją pracownię, bo w końcu spędzamy tutaj długie godziny przy szyciu.

--- Ostatnio edytowane 2013-05-19 02:52:02 przez Wojtek ---

131 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.