Wersja do druku

131 stron: « < 78 79 80 81 82 83 84 > »

Stara Gwardia
Piekny garniturek. :oklasky: Też na taki się zmaierzam. Ciekawa jestem czy w moim wykonaniu będzie równie ładny. :)
Mistrzyni Krawiectwa
Piekny garniturek. :oklasky: Też na taki się zmaierzam. Ciekawa jestem czy w moim wykonaniu będzie równie ładny. :)
JESTEM TEGO PEWNA!!!!Dziękuję wszystkim!
Mistrzyni Krawiectwa
W tym tygodniu tworzyłam dla siebie!Dla siebie najtrudniej....
Zacznę od początku,pokaże Wam moje dwie sukienki,które nie podobały mi się...Maxi sukienka,była fajna,ale za krótka-do kostek i wyglądałam w niej jak sirota!!!Mogłam ją tylko ciachnąć z długości,ale ja wolę się oczywiście narobić....i rozłożyłam ją na części pierwsze!:):):)Zobaczcie jak kombinowałam.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Sukienka maxi-żegnaj pa pa! Dekolt w starej sukience Po sukience!!! Moja nowa letnia sukienka Dekolt w nowej sukience
Mistrzyni Krawiectwa
Druga sukienka to była bombka...BOMBA raczej!!!Bardzo duża w niej byłam,też poprułam i uszyłam nową z wykroju burdy 5/2013 model 102!Polecam wszystkim brzuszastym i ciężarnym!!!Jest mega wygodna,nie krępuje ruchów i można się najeść do woli!!!!:D:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
STARA SUKIENKA tył starej sukienki tak było w starej sukience Nowa cudna sukieneczka Nowy dekolt
Stały Bywalec
Trinny, super efekty :-) zazdroszcze :-)
A obie fioletowe sukienki mają szlachetne odcienie.
We wszystkich 3 dobrze bym się czuła. :)
Stara Gwardia
Fioletowa sukienka wyszła Ci rewelacyjnie. Z ciężkiej bombki wyszła przepiękna zwiewna sukienka. Dekolt prześliczny.:oklasky:
Zaaklimatyzowany
Świetne sukienki :)

131 stron: « < 78 79 80 81 82 83 84 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.