Wersja do druku

131 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »

Administrator
Tak Sus wykrój może nie robiłam,a przerabiałam,ale jakby co....nie ma sprawy:zacieszacz:

Dzięki, jak nie znajdę niczego na większe dziecko to może się zgłosze. Ewentualnie kupię coś w lumpie i porozcinam. Zależy mi na śpiochach w całości rozpinanych.

--- Ostatnio edytowane 2013-04-04 07:34:41 przez Susanna ---

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
:)Jakie słodziaki.
Witajcie kochani!!!Witam po dłuższym czasie....miałam i dużo pracy...i straszny bałagan do ogarnięcia!Bałagan po remoncie!!!Po remoncie pokoiku,który przemienił się w moją pracownie!!!!Jestem taka szczęśliwa i zadowolona!!!!Ciężko jest mnie teraz wyciągnąć z pracowni.....MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO!!!!
Oto co w niej powstało:na zdjęciu jest żakiet i spódnica,ale z tego samego materiału szyłam jeszcze sukienkę,też z wypustką nie mam tylko zdjęcia.Klientka bardzo zadowolona z tego co uszyłam jej ze starego już mocno materiału.Pozdrawiam i dziękuję za wcześniejsze wpisy!

--- Ostatnio edytowane 2013-04-17 22:32:19 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Zbliżenie na kulę rękawa.ITA dobrze? Żakiet beż guzików i niepodłożona spódnica jeszcze
Mistrzyni Krawiectwa
Garniturek dla 4-ro miesięcznego mężczyzny na uroczystość CHRZTU ŚW.Szyło się fajnie,tylko to wszystko taaaaakie malutkie...odszycie pach w kamizelce-kosmos jakiś!!!Michałek również zażyczył sobie 5-częsciowy garnitur....oj dużo pracy przede mną:-)Pozdrawiam.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Muszka dwukolorowa Kolor koszuli najbliższy temu właściwemu
Stara Gwardia
Trinny, jak zwykle..., nie że spodenki... kamizelka... Od razu cały zestaw.
I to jaki!
Bardzo ładny!!! :oklasky:

Piękne dzieła, Trinny!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Piękne te dziedcięce rzeczy. podziwiam talent i ... cierpliwość, bo wiem, że tacy modele bywają trudni , że tak ujmę w obsłudze. :)
Mistrzyni Krawiectwa
Piękne te dziedcięce rzeczy. podziwiam talent i ... cierpliwość, bo wiem, że tacy modele bywają trudni , że tak ujmę w obsłudze. :)
Tak czasami tak jest...ja niestety nie miałam możliwości przymiarki....całe szycie było w tajemnicy utrzymywane....to była niespodzianka!!!Okazało się,że gajerek leży jak ulał!!!!CAŁE SZCZĘŚCIE!
Stara Gwardia
Trinny czemu mnie juz to nie dziwi jak zwykle super zajefajne i wogóle:oklasky::oklasky::oklasky:

131 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.