131 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Administrator
![]() |
|
Dzięki, jak nie znajdę niczego na większe dziecko to może się zgłosze. Ewentualnie kupię coś w lumpie i porozcinam. Zależy mi na śpiochach w całości rozpinanych.
--- Ostatnio edytowane 2013-04-04 07:34:41 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani!!!Witam po dłuższym czasie....miałam i dużo pracy...i straszny bałagan do ogarnięcia!Bałagan po remoncie!!!Po remoncie pokoiku,który przemienił się w moją pracownie!!!!Jestem taka szczęśliwa i zadowolona!!!!Ciężko jest mnie teraz wyciągnąć z pracowni.....MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO!!!!
Oto co w niej powstało:na zdjęciu jest żakiet i spódnica,ale z tego samego materiału szyłam jeszcze sukienkę,też z wypustką nie mam tylko zdjęcia.Klientka bardzo zadowolona z tego co uszyłam jej ze starego już mocno materiału.Pozdrawiam i dziękuję za wcześniejsze wpisy! --- Ostatnio edytowane 2013-04-17 22:32:19 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Garniturek dla 4-ro miesięcznego mężczyzny na uroczystość CHRZTU ŚW.Szyło się fajnie,tylko to wszystko taaaaakie malutkie...odszycie pach w kamizelce-kosmos jakiś!!!Michałek również zażyczył sobie 5-częsciowy garnitur....oj dużo pracy przede mną
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny, jak zwykle..., nie że spodenki... kamizelka... Od razu cały zestaw.
I to jaki! Bardzo ładny!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kurczę, wszyscy szyją, cuda robią, maszyny furczą...
Piękne dzieła, Trinny! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne te dziedcięce rzeczy. podziwiam talent i ... cierpliwość, bo wiem, że tacy modele bywają trudni , że tak ujmę w obsłudze. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny czemu mnie juz to nie dziwi jak zwykle super zajefajne i wogóle ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie szyjesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.