131 stron: « < 67 68 69 70 71 72 73 > »
Administrator
![]() |
|
O matko - toż to dzieło sztuki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
piekna sukieneczka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WOW ![]() ![]() Wszystko sliczniutkie a te sukieneczki dla lali mnie rozczulily na maxa cos mi sie zdaje, ze niedlugo mnie to czeka tylko nie wiem czy podolam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej!!!! ale odjazd!!!! po prostu szał....
Trinny ale Ty jesteś Artystka ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
W imieniu Słodziaka dziękuję za sukienkę i ubranka dla lalek - Jezu Trinny jestem w szoku ciężkim i głębokim!! Przekazałaś taką cudną sukienkę... tak strasznie Ci dziękuję!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie te male sukieneczki sa przecudne!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję serdecznie dziękuję!!!Te małe słodkości dla Słodziaków sercem zostały uszyte!
Więc kolejne dzieło sercem stworzone....już jakiś czas temu,tylko póżno dostałam zdjęcia.W roli głównej moja cudowna najstarsza chrześnica Oliwia. A w tym tygodniu bal karnawałowy ma Michałek...czekajcie więc na fotorelacje ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oliwia wygląda wspaniale, ale mała biała sukieneczka jest przepiękna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czekam co też Michałem w tym roku wymyślił ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Biała sukieneczka jest śliczna,Oliwia wygląda bardzo ładnie
![]() |
131 stron: « < 67 68 69 70 71 72 73 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.