Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magda szyje, pruje i kombinuje !!!!! Madziu , szyjesz wspaniale, również na export. Ostatnio u mnie była wymiana fartuszków, więc jestem w tym temacie na bieżąco.
Uważam, że w tym męskim fartuszku można wszyć dyskretną falbankę, a te niebieskie fartuszki prześliczne !!! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jej ile miłych słów ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cudne te twoje fartuszki
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam taki twórczy misz-masz ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Chyba możecie być ze mnie dumni ![]() Uszyłam też pojemnik na zabawki. Moje dziecko nie dało mi go dokończyć, misiek nie ma jeszcze oczek i buziaka, z drugiej strony jest samochód ale jeszcze bez kół. Kubie tak się spodobał pojemnik że już pakuje do niego pluszaki i siebie twierdząc że zbudował sobie gniazdko. Zdjęcie kiepskie bo robione telefonem no i bałagan w tle bo dziecko miało dzień szaleństwa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jeszcze Wam się pochwalę że przed chwilą przyszedł do mnie listonosz z oczekiwaną przeze mnie przesyłką ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
znalazłam lepsze fotki Kubusia w gniazdku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Słodki Kubuś, moja wnuczka również baaardzo lubi siedzieć w pojemniku na zabawki. Ten piesek za nim jest też najprawdopodobniej przekochany. Widać po mordce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-20 10:38:50 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam stopke do pikowania...ale czy takie piękne efekty osiągnę ![]() aa i super że wzięłaś się za spodnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
spodnie gotowe ![]() Spodenki mają 4 kieszonki, te z przodu są całkiem spore więc będzie gdzie pakować kamienie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.