Stały Bywalec
![]() |
|
ps. zdjęcie tyłu spodni to jeszcze nieskończone spodenki ale już mi się nie chciało robić kolejnej fotki. Wiem leń jestem ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Super pojemnik na zabawki, spodenki też, fajny kolor i kieszenie na kamienie to podstawa ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-01 18:42:32 przez sunajka897 --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
w weekend byłam na warsztatach krawieckich i uszyłam sukienkę ![]() Niestety kolor na zdjęciu odbiega od rzeczywistego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczna, bardzo mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka śliczna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna sukieneczka chciałabym zobaczyć ja na modelce
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
brawo brawo!!! aaa jak tam z tym fartuszkiem za ocean...pokazywałaś czy ja się zagapiłam?? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
fajnie że sukienka Wam się podoba. Jest prosta i klasyczna - lubię mieć w szafie takie rzeczy ![]() Polla nie pokazywałam fartucha bo jeszcze go nie uszyłam. Mam już uszyte wszystkie części i zaczęłam robić haft ale do końca jeszcze sporo zostało. Złapałam się za coś bardziej wiosennego, zaraz Wam pokaże za co ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
wiosenny fartuszek ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.