Stały Bywalec
![]() |
|
daleko mi do Waszych cudów ale od czegoś trzeba zacząć....
Swoją przygodę z szyciem zaczęłam od worka do przedszkola dla mojego synka ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
potem poszła w ruch koszula mojego męża, którą przerobiłam na fartuchy kuchenne. Generalnie chciałam i chcę szyć z używanych wcześniej ubrań. Śmieję się że jest to moje eco szycie i że dają drugie życie rzeczom niepotrzebnym i już nieużywanym.
![]() |
|
szycie fartuchów tak mnie wkręciło że uszyłam ich całkiem sporo. Bo nie wiem jak Wy ale ja korzystam z fartucha ale wszystko co widziałam było zwykłym fartuchem, który zawsze ściągałam z siebie wchodząc do pokoju gdzie byli goście. Chciałam uszyć coś co będzie ładne i pożyteczne. I tak powstało kilka fartuchów dla dorosłych i dla dzieci. A to kilka z nich ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
potem zajęłam się poduszkami - haha jestem walnięta na ich punkcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a to mój "flotowy" produkt - to były pierwsze poszewki jakie uszyłam. Spodobały się moim znajomym i nie tylko znajomym więc przez 3 tygodnie nie szyłam nic tylko takie poszewki bo szły jak ciepłe bułeczki ![]() Oczywiście szyjąc pierwsze sztuki uszyłam je dla siebie ale że był duży popyt i już się nie wyrabiałam z szyciem to sprzedałam również swoje - bo przecież dla siebie zdążę uszyć. Niestety gdy pojechałam po kolejny zapas materiału okazało się że już go nie ma i nie będzie bo to była letnia kolekcja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
brawo brawo brawo
niesamowicie kreatywna z ciebie kobieta fajniutkie te fartuszki i poduszeczki wszystko mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!! Nieźle kombinujesz. Prój i szyj dalej! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj tak, bardzo fajne poduchy, a fartuszków ile! Pomyślałby kto, ile można mieć pomysłów na temat fartuszka!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
miło mi czytać takie komentarze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fartuszek ostatni w falbanki -wymiata!!! ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.