Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam wszystkie Panie i Panów bardzo serdecznie
![]() Mam na imię Anka. Zaczarował mnie świat wszystkiego co wychodzi spod igły i bardzo bym chciała móc dołaczyc do zacnego grona osób potrafiących wyczarować coś nowego (głównie dla siebie, ale moze i na drobne prezenty...zobaczymy jak się rozwinie). Czym dysponuje...stara maszyną KOEHLER służącą jako stolik pod nową SINGER 8280...sporą ilością materiałów, nićmi, stosami pomysłów na dekorcacje (głównie z internetu) no i chęcią ale niestety zerowym doświadczeniem ![]() Udało mi się "stworzyć" kilka dekoracji dla siebie samej, ptaszki, serducha, jakas lale dla siebie i UNICEF...a reszta przede mna. Jak się tutaj znalazłam?...Pragnę uszyć kapę patchwork najprostszy z kwadratów na łóżko ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać...rozrysowałam wszystko na kartce i na tym się skończyło...szukałam w internecie i szczęsliwy los doprowadził mnie tutaj ![]() Wczoraj pół dnia spędziłam czytajac to forum i dostałam mocnego wytrzeszczu bo dla mnie te wszystkie pojęcia, które tutaj wyczytałam są istnym kosmosem...ale się nie zniechęcam i mam nadzieję na pomoc z Państwa strony i zagoszczenie tutaj na dłużej ![]() Tak więc kłaniam się wszystkim ![]() vibeke6 --- Ostatnio edytowane 2013-02-25 10:41:03 przez vibeke6 --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy cię! Pomożemy na pewno i liczymy na to, że będziesz się dzielić swoimi doświadczeniami!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć
pochwal się uszytymi rzeczami ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam,witam!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj serdecznie:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam
![]() Nigdy wcześniej nie byłam zapisana na rzadnym forum i teraz dopiero się ucze ![]() Ale jak już tutaj jestem i widzę, że można dodać obrazy to wrzuce (przypominam że to moje początki z szyciem i moje proste ściegi wychodzą jak zygzaki, serca były nieco kwadratowe, poszewka ładna ale z przodu i ciągle o czymś zapominam ale sie uczę ![]() I pytanie : czy polecają Panie książkę pt 'Patchwork krok po kroku" Łucznik ? Pozdrawiam ! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne laleczki
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() Chodzi mi konkretnie o książkę na temat szycia patchworków, bo niestety nigdzie nie moge znaleźć nic krok po kroku od podstaw jak szyć, co potrzebne itd..bo pojęcie mam zerowe ( a w szafie 2 super komplety pościeli, które już na mnie i moje cięcie ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.