Stały Bywalec
![]() |
|
płaszczyk
--- Ostatnio edytowane 2010-11-19 18:50:19 przez ann --- --- Ostatnio edytowane 2010-11-19 19:06:43 przez ann --- ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ozdobne kompleciki na weselny alkohol --- Ostatnio edytowane 2010-11-19 19:09:12 przez ann --- ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
satynowa sukienka ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
kamizelka z dzianinki --- Ostatnio edytowane 2010-11-19 19:05:31 przez ann --- ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz ann.Ubranka na buteleczki słodkie!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
poduszki z kokardami do dekoracji domu ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dzięki Trinny ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Administrator
![]() |
|
Ann widzę, że Ty to już szyjesz konkrety ![]() ![]() [edit] Widzę, że doszły poduchy - świetne!! Bardzo efektownie wyglądają ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-11-19 19:28:50 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dzięki za miłe słowa Susanna , masz rację , nie jestem świeżynkiem krawieckim , szkoła odzieżowa zaliczona...jakiś czas temu , ale szyć i dłubać w szmatkach lubię od...zawsze ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-11-19 20:58:00 przez ann --- --- Ostatnio edytowane 2010-11-20 19:55:15 przez ann --- ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ubranka na butelki ślubne fantastyczne. Szkoda,że niebiorę ślubu w najbliższym czasie, bo bym się pokusił skorzystać z tego pomysłu. Mam już jedną żonkę, więc myślę, aby takie dekoracje zastosować np. przy Świętach Bożego Narodzenia- butelka typu Św. Mikołaj.
Podoba mi się ta sukieneczka z satyny , łdany materiał. Ale inne Twoje szycia są profesjonale. Pozdrawiam, |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.