Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie gicio a kubraki na butelki to każda para młoda by chciała! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ja też mam jednego synka,jedną córcię ,więc szyję różne rzeczy ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
bombki na choinkę ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne karczochy, tak mi się kojarzą
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hahaha mnie też się to z karczochami skojarzyło ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bombki ze styropianu kupiłam po 49 gr w Carrefourze (okropne),wzór bombek-karczochów znalazłam w internecie,tylko tam były pokazane z tasiemek,a ja zrobiłam w wersji oszczędnej z resztek tkanin które miałam w domu ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
znalazłam , proszę bardzo
http://enusia.multiply.com/photos/album/23/jak_zrobic_swiateczna_kule_ ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze Xanti albo Honia wklejały kiedyś ruski link do tych karczochów, chyba w dziale Robótki Ręczne
|
|
Administrator
![]() |
|
Faktycznie można kupić takie "półfabrykaty" ze styropianu. Dziękuję za linka! Powtórzę się - kapitalnie to wygląda. A jakie fajne jajka na Wielkanoc będą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No kurcze kupiłam kulę ze styropianu, szpilki i tasiemkę :> Będę próbować coś z tego zrobić ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.