36 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
Wysłałam do wszystkich emaila - PILNE
Proszę o przesłanie mi info o noclegu, nawet te osoby które już to zrobiły. Nie wiem ile mam zarezerwować, a jeden hostel nie przetrzymał nam miejsc TERMIN Z NADSYŁANIEM EMAILA Z ILOŚCIĄ NOCLEGU DO JUTRA. NIE DOSTANĘ EMAIL TO NIE ZAMÓWIĘ NOCLEGU, BĘDĘ SIĘ PÓŹNIEJ STARAŁA ZAŁATWIĆ, ALE NIE GWARANTUJĘ CZY SIĘ UDA Czas się kurczy ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
jeszcze jedno, może się okazać że nocleg nie będzie kosztował 45 zł Jak nie będzie wyjścia to będę musiała taki rezerwować, bo mało mamy do wyboru, się okazuje Wszyscy się zgadzają? Bo muszę jutro szybkie decyzje podejmować ________________________________________________________
stefcia.pl
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
ja sie zgadzam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ja sie zgadzam.
Ja nie dostałam wczoraj maila, ale wysłałam dziś jeszcze raz info o noclegu dla mnie. Wysłałam na obydwa adresy Stefy. --- Ostatnio edytowane 2013-03-21 07:41:10 przez Natalia_ --- |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
ja sie zgadzam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
oczywiście, że się zgadzam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
oczywiście, że się zgadzam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
Polla, Natalia- wasze info mialam, dlatego nie pisalam Ale dobrze ze piszecie, bo to dodatkowy kontroling dla mnie- dzieki ________________________________________________________
stefcia.pl
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Będziemy we Flamingu.
Cennik - http://www.pl.lodz.flamingo-hostel.com/cennik-noclegow-pokoi-hostel-flamingo-lodz Więc składka po 45 zł, jedynie Beata z rodzinką będzie miała osobny pokój i niestety droższy Na stronie znajdziecie lokalizacje i wszystko. Uprzedzę że będą dwie dostawki - ale niestety nie mamy innego wyjscia, jakaś impra jest w tym czasie i hostele pozajmowane Straszna informacja że Niespodzianki nie będzie, na jego miejsce wchodzi Mrau ________________________________________________________
stefcia.pl
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Osoby które jeszcze nie dopisały co przywiozą na przekąskę proszę o dopisanie 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha owoce 4 Rudzik winko 5 Na wybiegu 6 dolores69 serrrniczek 7 Mrau 8 Szklanka anka murzynki 3 9 Wikuniakwl02 sałatka 10 madzik 32 11 Polla nalewki 12 Beatris sałatka 13 Natalia_ tarta niesłodka 14 Yola tarta też nie słodka + winko białe 15 Impressivo sałatka 16 Milaczek 17 mrowa 18 fotograf Michał 19 aurin ________________________________________________________
stefcia.pl
36 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook