36 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Niestety nie ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a co tam pochwale sie ![]() byłam z Impressivo na lodach ![]() ![]() trochę ją zagadałam ale mam nadzieję, że dojdzie szybko do siebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No masz, tylko zdążyłaś dojechać do domu i od razu post napisałaś? ![]() Fajnie było. Musimy to kiedys powtórzyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ee tam zaraz od razu... ![]() koniecznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha owoce 4 Rudzik winko 5 Na wybiegu 6 dolores69 serrrniczek 7 Mrau 8 Szklanka anka murzynki 3 9 Wikuniakwl02 sałatka 10 madzik 32 - zgrzewka wody żywiec niegazowana + krakersy ![]() 11 Polla nalewki 12 Beatris sałatka 13 Natalia_ quiche lorraine, zgrzewka wody mineralnej (6 x 1,5 l Żywiec Zdrój gazowana) 14 Yola tarta też nie słodka + winko białe 15 Impressivo sałatka 16 Milaczek 17 mrowa 18 fotograf Michał tak 19 aurin Właściwa lista ![]() Ps. do Stefci: a o co chodziło z tą niespodzianką, bo nie kumam ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pod nr 7 była osoba Niespodzianka, ale nie będzie jej ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobra, bo nie mogę znaleźc już w tym gąszczu postów...
Spotykamy się w sobotę o 10:00, ale gdzie? Rozumiem, że zabieramy ze sobą dzianinę (ilośc podam w niedzielę). I co jeszcze (oprócz żarełka)? (Ja początkująca jestem, nie znam się ;P) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spotkamy sie o 9:30 w hostelu Flamingo, poznamyi razem ruszymy na 10 do Strimy. Tradycja taka ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, no widzisz, nie wiedziałabym ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka informacja miała iść w kwietniu ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
36 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.